Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@20:46:43 GMT

علت زانو درد در جوانی/ دلیل ایجاد صدای زانو

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۳۶۱۳۱

یک متخصص ارتوپدی با اشاره به اینکه درد زانو در جوانان علت های زیادی دارد، گفت: با توجه به سطح فعالیت، عدم تحرک، سابقه ضربه به زانو و عوامل دیگر در ایجاد درد زانو دخالت دارد. آفتاب‌‌نیوز : دکتر احمد علی احسانی در ارتباط با علت صدای زانو، افزود: صدای زانو در سنین مختلف علت های متفاوتی دارد ولی معمولا جابه جا شدن یک سری گازها در ناحیه مفصلی ممکن است، باعث صدای زانو شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اگر صدای زانو همراه با درد، محدودیت حرکتی، خشکی صبحگاهی و... بود نیاز به بررسی بیشتری دارد زیرا ممکن است نشانه ای از سایدگی، آسیب و جابه جای تاندون اطراف مفصل باشد.
این متخصص ارتوپدی با اشاره به اینکه بیماران باید بر اساس مجموعه نشانه های بالینی مورد بررسی قرار گیرند گفت: بیماران نباید تنها بر یک علامت تشخصیص داد شوند بلکه باید توسط پزشک تمامی نشانه های بیماری آنها بررسی شود همچنین بیمارانی که سفتی مفصل، بیماری التهابی، رماتیسم، نشانه های آسیب ساده یا پیچیده تر دارند یاید توسط پزشگ اگاه شوند.
احسانی تصریح کرد: روش هایی مانند تغییر سبک زندگی، اجتناب کردن از ورزش سنگین و پرفشار، کاهش وزن وفشار بر زانو، تغذیه سالم، استفاده ازتوالت فرنگی، اجتناب از ایستادن طولانی مدت و حمل نکردن بار سنگین، جهش و پرش نکردن همچنین پیاده روی مداوم، دوچرخه سواری آب درمانی و ... می تواند از زانو درد بیمارانی که سابقه درد های غضروفی دارند جلوگیری کند.
وی در ارتباط با بهترین سبک نشستن گفت: نشستن بر روی صندلی با زاویه ۹۰ درجه به حالت استراحت و ریلکسیشن بهترین سبک بوده اما نشستن به صورت چهار زانو و به خصوص دو زانو باعث فشار زیاد به غضروف زانو شده بنابراین هنگامی که دو زانو می نشینیم حدود ۷ برابر وزن بدن برروی غضروف زانو فشار وارد می شود.
این متخصص ارتوپدی ادامه داد: فشار طولانی مدت بر روی زانو باعث شده، غضروف، رگ خونی برای تغذیه نداشته باشد و کم تحرکی نیز سبب شده به مرور زمان غضروف با کوچکترین ضربه و افزایش سن شکننده و این مسئله شروعی برای آسیب به زانو و آرتروز باشد.
وی در خصوص زانو درد در جوانی گفت: کم تحرکی جوانان و نشستن طولانی مدت آنان در پشت میز و... باعث شده که عضلات آنان ضعیف و کم تحرک و موجب ساییدگی پشت استخوان کشکک آنها شود.
به گزارش مهر،احسانی خاطرنشان کرد: اندام تحتانی پرانتزی(ژنو واروس و ژنو والگوس) و مشکلات آناتومیک و راستای اندام می تواند با ایجاد درد برای بیمار همراه باشد و از این نظر نیز حتما باید یک بررسی دقیق انجام شود.
وی افزود: نکته مهم نشستن کودکان کم سن و سال به شکل W است که می تواند در آینده باعث بروز مشکل برای این بچه ها شود.
کنگره انجمن جراحان ارتوپدی ایران همزمان با کنگره جامعه جراحان ایران ۱۸ تا ۲۲ اردیبهشت ۹۶ در سالن همایش رازی تهران برگزار می شود.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۶۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موی روی لاله گوش نشانه چیست؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حضور موی گوش یا موی درون گوش را نباید به آسانی نادیده گرفت. اگر چشمان پنجره‌های روح هستند، گوش‌ها پنجره‌هایی به سمت قلب محسوب می‌شوند. به همین دلیل، ما در بخش سلامت می‌خواهیم به شما بگوییم که حضور موی گوش شما می‌تواند به عنوان یک هشدار جدی درباره سلامتی شما باشد. به گفته علم، موهای درون مجرای گوش، مانند یک باغ کوچک پر از موهای سیاه، یک نشانه شایع برای حمله قلبی است.

بیشتر بخوانید: چگونه تشخیص دهیم ریزش مو داریم؟

در سال ۱۹۷۳ دکتر ساندرز تی. فرانک و تیم تحقیقاتی اش پژوهشی را در ژورنال پزشکی نیو اینگلند منتشر کردند که مدعی بودند چین و چروک مورب نرمه‌ی گوش، که بعداً به نام "علامت فرانک" شناخته شد، می‌تواند نشان‌دهنده‌ی وجود بیماری سرخرگ‌های قلبی (سی اِی دی) باشد.

سی اِی دی یک مشکل گرفتگی عروق است که در آن پلاک‌های مومی درون رگ‌ها جمع می‌شوند و با نام تصلب شرایین نیز شناخته می‌شود. هنوز هم نمی‌دانیم چگونه این ایده به ذهن این پزشکان رسید، اما پژوهش‌های بعدی نیز نشان داده‌اند که علامت فرانک می‌تواند نشان دهنده‌ی بیماری‌های قلبی و عروقی دیگری نیز باشد.

گروهی از پزشکان که به این ارتباط غیب‌گویانه بین گوش و قلب معتقد شده بودند، برای پیدا کردن پاسخ به این پرسش که آیا موی داخل مجرای گوش می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ‌های قلبی باشد، با متخصصان پوست همکاری کردند.

در سال ۱۹۸۴، مطلبی در ژورنال پزشکی نیواینگلند منتشر شد که در آن ادعا شده بود وجود چین و چروک مورب نرمه گوش، که علامت فرانک نامیده می‌شود، می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ‌های قلبی باشد. در این مطالعه که بر روی ۴۳ مرد و ۲۰ زن صورت گرفته بود، ۹۰ درصد از شرکت کنندگانی که این علامت را داشتند، نارسایی قلبی را تجربه کرده بودند.

در گذشته، برخی پزشکان از جمله ریچارد اف. واگنر از دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون، باور داشتند که بالا بودن سطح هورمون آندروژن در بدن به دلیل افزایش تولید سلول‌های قرمز خون، می‌تواند منجر به ایجاد لخته در عروق شود.

در سال ۱۹۹۱، پژوهش دیگری نیز در ژورنال قلب انگلستان منتشر شد که بیان می‌کرد در بین ۶۰۲ بیمار مرد مبتلا به سی‌ای دی و ۳۰۰ مرد سالم، وجود چین و چروک مورب نرمه‌ی گوش با افزایش ریسک بروز سی‌ای دی مرتبط است.

همچنین در سال ۱۹۹۲، یک پژوهش دیگر نیز در ژورنال قلب آمریکا منتشر شد که نتایج مشابهی را تأیید کرد. این پژوهش‌ها به معنای قطعی وجود رابطه‌ی میان چین نرمه‌ی گوش و موی گوش با بروز سی‌ای دی نیستند، اما این نتایج باعث شدند که این موضوع مورد توجه پزشکان و پژوهشگران قرار گیرد.

مطابق با یافته‌های ادستون ای، چین نرمه‌ی گوش و موی گوش با بیماری سی‌ای دی در مردان و زنان به شدت مرتبط است. همچنین چین نرمه‌ی گوش با مرگ ناگهانی قلبی (اس سی دی) در مردان مرتبط است. همچنین، بیماران جوان‌تر باعث بالا رفتن ارزش اخباری مثبت می‌شوند.

در پژوهش ای، ۵۲۰ کالبدشکافی مورد بررسی قرار گرفته بود و برخی ویژگی‌های بدنی مانند بی ام آی، وزن طحال، ضخامت چربی شکمی و شش ویژگی دیگر نیز ارزیابی شده بودند. این مقاله در نسخه‌ی ماه ژوئن ۲۰۰۶ ژورنال امریکایی آسیب شناسی پزشکی قانونی منتشر شده بود.

حرف آخر: هر مویی روی لاله گوش علامت بیماری نیست

هنوز دلایل دقیق ارتباط بین موی گوش و حمله‌ی قلبی مشخص نیست. برخی افراد معتقدند که مصرف مکمل‌های تستوسترون ممکن است در این ارتباط نقش داشته باشد، در حالی که دیگران فکر می‌کنند که افزایش وزن و چاقی باعث افزایش خطر حمله قلبی می‌شود. با این حال، هیچ کس نمی‌تواند موی داخل گوش را به طور مستقیم به عنوان عاملی برای این ارتباط مرتبط با حمله‌ی قلبی معرفی کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229231 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • انتخاب جانشین خطیر، مهم‌ترین ابهام در استقلال
  • جان سینا به همراه WWE عازم فرانسه شد
  • هانسی فلیک، گزینه جدی نشستن روی نیمکت چلسی
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • نشانه های انسان با کرامت و کریم چیست؟
  • غرش شیران‌ گرگانی مدعی قهرمانی آسیا را در تهران به زانو در آورد
  • محرم زیر باران زانو نزد (عکس)
  • علایم و نشانه‌های مالاریا چیست؟
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • علائم و نشانه‌های مالاریا (اینفوگرافی)